Kids@Home Challenge kerst 2020

Uitdagende challenges voor kids!
from €2.000 (133%)

De kerstvakantie staat voor de deur, en dus is het is weer tijd voor de Kids@Home Challenge kersteditie 2020! Door mee te doen ontvang je dagelijks toffe challenges en kom je helemaal in de sfeer van de feestdagen. 🎄 Ook maak je kans op leuke prijzen! Jij doet toch ook mee?

 

Ouders over de Kids@Home Challenge:

"Wat een leuke start van de kerstvakantie!! Kerstkaarten maken... dat is geen probleem voor de meiden. Schilderen, knippen, plakken, glitters.. Wat een feest. En allemaal bezorgd bij lieve vrienden en familie."

"Wat is dit ontzettend leuk voor kinderen. We vermaken ons tot nu toe geweldig! De eerste Challenge was feestkaarten maken en op de post doen. Deze ligt straks bij oma op de mat." 🙂

 

Voor wie?
Deze challenge is bedoeld voor kinderen van 6 t/m 14 jaar die wel van een sportieve, creatieve of avontuurlijke uitdaging houden. Tussen 21 december en 1 januari ontvang je dagelijks via e-mail en social media een activiteit met tips. Maar instappen kan op elk moment! Alle challenges zijn thuis te doen en duren ongeveer 1 tot 3 uur. Mocht je een dagje niet kunnen of de challenge te moeilijk vinden: geen paniek, je mag ook een dagje overslaan!

 

Voor wie doe je het?
Door mee te doen, kun je tegelijk geld inzamelen voor kinderen die door de coronacrisis zwaar getroffen zijn. Dat doe je door bijvoorbeeld je prestaties te delen met familie, vrienden, opa’s, oma’s en buren. Misschien zijn ze wel onder de indruk en willen ze je sponsoren! 

 

In deze video vertellen Anna - die al eerder meedeed met de Kids@Home Challenge - en tv-kok Hugo Kennis je meer over de challenge: 

Aanmelden is een makkie!

Let op: vraag eerst toestemming aan je ouders!

Klik op 'Ik wil in dit team' bovenaan de pagina en maak jouw eigen pagina aan. Let op: vraag eerst toestemming aan een volwassene! Kom je er toch niet uit of heb je vragen? Wij kunnen je helpen! Stuur een e-mail naar actie@tdh.nl.

 

Wat krijg je van ons?

  • Van 21 december t/m 1 januari ontvang je elke dag leuke, creatieve, sportieve en uitdagende challenges per e-mail.
  • Tips om je op weg te helpen. Het gaat natuurlijk om de lol! Maar door te proberen om sponsoren te zoeken, draag je ook nog eens bij aan een betere toekomst van kwetsbare kinderen wereldwijd. Als dat geen mooie kerstgedachte is? En onthoud: alle beetjes helpen!
  • En tot slot maak je kans op leuke prijzen! 🏆


Wil je meer weten over het werk van Terre des Hommes? Je leest het in ons coronadossier en op onze website.

Succes en vooral: heel veel plezier!

 

Promote this page with a cool poster. You can determine the text yourself and then print the poster and put it up anywhere. Anyone can make a poster of this page, including friends, family, colleagues, people from your sports team or classmates. Put the poster up in a supermarket, behind the window at shops, at companies or at school. Putting up a poster is often no problem if you ask nicely and explain what it is for.

View all
€25 02-01-2021 | 18:40
€25 31-12-2020 | 15:53 Great initiative! Veronika & Family
€15 27-12-2020 | 19:25 Crunchy Christus hotwing, goed bezig lieve schat! X opa en oma!
€20 27-12-2020 | 17:16
€5 27-12-2020 | 17:15