Happy Walking:-)!

Caries Akkermans
Qr
van totaal € 500 (118%)

Hoi,

Ik ben Caries Akkermans, zet mij altijd graag in voor de medemens die het vele malen minder hebben dan ik!

Kinderen draag ik een zeer warm hart toe. Zeker de kinderen die in zeer moeilijke en slechte omstandigheden leven. Zij verdienen veel vreugde, plezier, gezond en last but not least een liefdevolle omgeving met geborgen- en genegenheid!! Met respect en waardering kunnen opgroeien en leven!!!

Zo heb ik mij al ingezet voor War Child, Stichting voor het Nederlandse Gehandicapte Kind, Young in Prison; de Nacht vd Vluchhteling e.d.

Ik zet mij ook graag in als voorzitter van de Happy Sports & Holiday Foundation, dit doe ik met veel plezier en happiness! www.hsandhf.org

Steun NIET mij (ik heb het al meer dan goed) maar Terres Des Hommes in hun strijd tegen Kindermisbruik en uitbuiting! Ik ga voor ze wandelen 80 km (Kennedymars Sittard) jij mag sponsoren!!! Gewoon doen!!

Breng deze pagina extra onder de aandacht met een gave poster. Je kunt zelf de tekst bepalen en de poster vervolgens printen en overal ophangen. Iedereen kan een poster maken van deze pagina, dus ook vrienden, familie, collega's, de mensen uit je sportteam of klasgenoten. Hang de poster op in de supermarkt, bij winkels achter het raam, bij bedrijven of op school. Als je het vriendelijk vraagt en uitlegt waarvoor het is, dan is het ophangen van een poster vaak geen probleem.

Bekijk alle
€ 594 26-04-2017 | 16:51